A hírekből tudta meg Sophie Turner, hogy Joe Jonas beadta a válókeresetet

Most a közös gyermekeik lakhelye miatt perli a színésznő az énekest.

Sokként érte a rajongókat a hír szeptember elején, miszerint Joe Jonas és Sophie Turner négy év után véget vetnek a házasságuknak. Az egykori pár akkor egy közös közleményben azt nyilatkozta, csodálatos éveket töltöttek együtt, és közösen jutottak arra a döntésre, hogy külön utakon folytatják, ami alapján úgy tűnt, nem haragban váltak el – azonban ez a teória most megdőlni látszik.

A színésznő ugyanis pert indított a hamarosan volt férje ellen New Yorkban, hogy a két gyermekük visszatérhessen az otthonukba, Angliába. A bíróságon benyújtott dokumentumok szerint Joe jogtalanul tartja magánál a csemetéket. Sophie állítása szerint szeptember 17-én személyesen találkoztak, hogy a válásuk részleteit megbeszéljék, és abban egyeztek meg, hogy még azon a héten hazakerülnek a kicsik az Egyesült Királyságba – az egyezség ellenére azonban az énekes nem adta át sem a gyerekeket, sem az útleveleiket.

A hivatalos papírok szerint idén áprilisban döntött úgy az egykori házaspár, hogy Anglia legyen a gyermekeik állandó otthona, és gyakran beszéltek arról, hogy ott szeretnék közösen felnevelni őket, ezért a nagyobbik lányuk oda is járt bölcsődébe. Pár hónapja, egy kis hezitálás után Sophie belement, hogy augusztusban ideiglenesen Joe és egy dadus vigyázzanak rájuk, amíg ő az új sorozatát forgatja, az énekes pedig a Jonas Brothers-szel turnézik, de a terv akkor is az volt, hogy szeptember közepén a színésznő visszatér Angliába velük.

A helyzetet sajnos bonyolította a házasságuk felbomlása, ami a bírósági dokumentumok szerint egyik pillanatról a másikra történt szeptember elején: augusztus 15-én vitába keveredtek, szeptember 5-én pedig a hírekből tudta meg Sophie, hogy Joe négy nappal korábban beadta a válókeresetet Floridában, amiben a színésznő állítása szerint az énekes hibásan a Miamiban található otthonukat adta meg, mint a gyermekeik állandó lakhelye.

Egy nappal később, szeptember 6-án adta ki a közös közleményüket a két sztár, melyben megerősítették, hogy válnak.