Megtörték a csendet: válik Joe Jonas és Sophie Turner

Frissítés (09.06.): Sophie Turner és Joe Jonas Instagram oldalán erősítette meg az eddig pletyka szagú hírt. Úgy fogalmaztak, hogy közös megegyezés alapján döntöttek így és csodás volt az a 4 év, amit együtt töltöttek.

4 csodálatos együtt töltött év után, közös megegyezés alapján úgy döntöttünk, hogy véget vetünk házasságunknak. Nagyon sok pletykát hallottunk a miértekről, de reméljük, mindenki tisztelettel áll a helyzethez és tiszteli a mi és a gyermekeimk magánéletét.

Eredeti cikk (09.03.): Egyes források szerint már fél éve gondok vannak a házasságukban.

Úgy tűnik, vége: a válás útjára lépett Joe Jonas és Sophie Turner. A TMZ információi szerint az énekes jelenleg legalább 2 válóperes ügyvéddel is tárgyal, és nagyon közel áll ahhoz, hogy hivatalosan is véget vessen a házasságának. 

A lap forrásai szerint a pár már fél éve komoly gondokkal küzd a kapcsolatuk terén, mi több, az elmúlt 3 hónapban Joe majdnem egyedül viselte gondják a két közös gyermeküknek – úgy, hogy közben a Jonas Brothers-szel turnézott Amerika-szerte. 

A két sztár igyekezett fenntartani a látszatot, így egy külső szemlélő számára úgy tűnhetett, minden rendben van velük, még pár nyilvános eseményen is közösen jelentek meg. Ám az elmúlt hetekben az énekes már nem viselte a gyűrűjét, és az is árulkodó, hogy nemrég adtak túl a közös miami-i villájukon, amit csupán egy éve vásároltak.

A pár 2016-ban ismerkedett meg egymással, és Joe még abban az évben megkérte Sophie kezét. Az esküvőre 4 éve került sor, azóta pedig két közös gyermekük is született: egyikük 2020-ban, a másikuk pedig tavaly.

Egyelőre sem Joe, sem Sophie nem erősítette meg, és nem is tagadta a szakítás hírét.