Olivia Rodrigo exe szerint nem róla szól az énekesnő új slágere

A srác szerint a szakításuk nem volt olyan nagy szám.

Kevesebb, mint két hete jelent meg Olivia Rodrigo várva várt második albuma, a GUTS, melynek a felvezető kislemezét, a vampire-t már június végén megosztotta az énekesnő a rajongóival. A drivers license-dráma után talán nem olyan meglepő, hogy a hallgatói egyből elkezdtek találgatni, vajon kiről is szólhat a szívbemarkoló szakítós szerzemény, mely jelenleg is a Billboard Hot 100 slágerlista első helyén csücsül.

Egyes teóriák szerint a Taylor Swifttel való kapcsolata inspirálta, amire reagált is a fiatal sztár, és elárulta: meglepődött, hogy az emberek ezt gondolják. Sokkal kézenfekvőbb felvetés, hogy Olivia egy exe ihlette a dalszöveget, mely egy manipulatív kapcsolatról íródott, amiben a korkülönbség nagy szerepet játszott – a fanok közül pedig a legtöbben Zack Biára tippeltek.

A 27 éves DJ azonban most a GQ-nak adott interjújában leszögezte: szerinte nem róla szól a sláger, hiszen a szakításuk nem volt olyan nagy szám, hogy dal szülessen róla.

Nem hinném, hogy rólam szólna, szerintem ezt csak az internet népe találta ki. Igen, jártunk, de mindketten túl elfoglaltak voltunk, és ezért lett vége a kapcsolatunknak. Nem volt semmiféle dráma

– nyilatkozta.

Azt is elárulta, hogy mi a véleménye a slágerről.

Hatalmasat megy a dal, és nagyon király.

Bár most Zack elmondta az álláspontját, valószínűleg ez nem fogja megállítani az embereket abban, hogy továbbra is megpróbálják megfejteni, kiről szólhatnak Olivia dalai – az énekesnőnek viszont esze ágában sincs ezt elárulni. Elmondása szerint ugyanis ő csak megírja a szerzeményeit, az pedig már nem az ő dolga, hogy interpretálja is őket mások számára.