100+ dalt készített Dove Cameron debütáló lemezére

Ha tegnap jelent volna meg Dove Cameron debütáló lemeze már az is késő lenne – de ami késik nem múlik. Az MTV VMA-n jelentette be az énekesnő, hogy már nem kell sokat várni az anyagra. Arra az anyagra, amit egyébként olyan mesteri dalok futtattak fel, mint a Boyfriend, a Breakfast vagy a Bad Idea.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a múlthéten megjelent Marshmello-val közös dala, az édenien lüktető Other Boys felkerül-e a korongra, ami egyébként két részletben lesz majd elérhető Alchemical címen, de a hangzásvilága nagyon jól beleillik az énekesnő eddigi dalainak univerzumába, amit legjobban talán a kicsit sejtelmes, lüktető és misztikus/dark-pop jelzőkkel lehetne körülírni. Azt is megtudtuk, hogy a lemez első része most ősszel, szóval október-november magasságában érkezik.

Hónapokkal ezelőtt Dove arról mesélt, hogy több, mint 100+ dalt írt a lemezre, majd később azt nyilatkozta, hogy mostmár „csak” 60 dal közül válogatja ki azt a maximum 12-16 tracket, ami végül felkerül bemutatkozó lemezére.