12 érdekesség, amit nem biztos, hogy tudtál Liam Payne-ről

Tudtad, hogy ő keresett a legtöbbet a One Directionből?

Liam Payne-t valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen 6 évig volt minden idők egyik leghíresebb fiúbandája, a One Direction tagja, azután pedig szólóelőadóként is igencsak szép sikereket ért el. Az énekesről 12 olyan érdekességet gyűjtöttünk össze, amit még a legnagyobb rajongók sem biztos, hogy tudnak. 

1. 2008-ban jelentkezett először az X Factorba 

Bár a One Direction a műsor 2010-es szériájában alakult meg, Liam 2 évvel korábban már szerepelt az X Factorban. Az akkor 14 éves srác nem jutott be az élő show-ba, azonban Simon Cowell arra buzdította, hogy térjen vissza 2 évvel később. Liam pedig így is tett!

2. Ő helyettesítette Zaynt

Mikor Zayn kilépett a bandából, felmerült a kérdés, hogy melyikük énekelje élőben az ő részeit a dalaikban. Végül Liamre esett a választás, Harry szerint pedig nagyszerűen teljesítette a feladatot.

Liam elvállalta, hogy ő énekelje Zayn magas részeit, és odateszi magát minden egyes koncerten! Nem fogja vissza magát

– nyilatkozta az MTV-nek.
3. Ő keresett a legtöbben a bandából

Liam és Louis keresett a legtöbbet a bandából, ez pedig annak köszönhető, hogy ők írták a legtöbb dalukat: mind a Midnight Memories, mind a Four albumuk több, mint felét jegyszik dalszerzőként. 

4. Producerként is tevékenykedik

Payno és Big Payno néven producerként is tevékenykedni kezdett, így többek közt egykori kedvese, Cheryl 2014-es lemezének dalain is dolgozott, és a One Direction slágereiből is készített remixeket.

5. Fél a kanalaktól

Egy roppant érdekes és különös fóbiája van: fél a kanalaktól. Hogy ez hova vezethető vissza?

Iskolás koromban elég rossz gyerek voltam, így büntetésből sokszor kellett mosogatnom a suliban. Mindig nekem kellett elmosnom az összes koszos kanalat, ami elég mély nyomot nagyott bennem

– magyarázta az MTV-nek.
6. Koraszülött volt 

Kiskorában nagyon sokat betegeskedett, mivel 3 hetes koraszülött volt. Szerencsére az édesanyja ápolóként dolgozott, így pontosan tudta, hogyan kell ellátni újszülött kisbabáját.

7. Veseelégtelenségben szenvedett 

Gyerekként rengeteg időt töltött kórházban, egy vizsgálat alkalmával pedig az is kiderült, hogy veseelégtelenségben szenvedett. Ez akkora fájdalmakkal járt, hogy reggel és este nem kevesebb, mint 16 injekciót kellett beadni neki.

8. Terepfutónak készült

Mindig is imádott sportolni, a terepfutás pedig különösen közel állt a szívéhez. Olyannyira, hogy egy időben ebből akart karriert csinálni, így jelentkezett a 2012-es olimpiai csapatba is, ahova végül várólistára került, ami önmagában is elég szép teljesítmény. Mivel ekkortájt kezdett a One Direction népszerűvé válni, feladta a sportkarrierjét, hogy teljes mértékben a bandára tudjon fókuszálni.

9. Zaklatói miatt kezdett boxolni

Az iskolában sokat zaklatták az idősebb diákok, ezért 12 évesen boxedzésekre kezdett járni, hogy meg tudja védeni magát. Bár már régen nem jár suliba, ez a hobbija a mai napig megmaradt.

10. Ezért lett Bear a kisfia neve

2017-ben született meg Cheryllel közös kisfia, aki a Bear Grey Payne nevet kapta. Hogy mi áll a név mögött?

Mikor megszületett, az egyik bába azt mondta, ha nem sírja ki magát, folyadék kerülhet a tüdejébe, ami elég komoly dolog. Aztán alvás közben olyan hangokat adott ki, hogy “grrr, grrr”. Cheryl éppen aludt, én pedig egy csomó specialistával beszéltem, vagy 10 orvos jött be a szobába megnézni. Végül az egyikük azt mondta, hogy semmi baj nincs vele, csak szeret hangoskodni, ezért lett Bear a neve

– mesélte James Cordennek.
11. Eladta kísértetjárta házát

Az énekes hosszasan mesélt interjúkon házáról, ahol parábbnál parább dolgok történtek. Olyannyira eldurvult sokszor a helyzet, hogy egykori párja, Cheryl nem volt hajlandó a nagyhálóban az emeleten aludni és sok éjszakát voltak kénytelenek eltölteni a moziteremben. Ezt a telket és épületet egyébként egyes források szerint Halsey vette meg, körülbelül 3 milliárd forintért.

12. Nemrég teljesen felhagyott az ivással

Nem titok, hogy évekig alkoholproblémákkal küzdött, azonban nemrég teljesen felhagyott az ivással. Májusban egy interjú során boldogan mesélte, hogy akkorra már 100 napja józan volt, és csodálatosan érzi magát emiatt.