Ő vette meg Liam Payne kísértetjárta házát – hihetetlen összegért

Évek óta árulja, de csak most talált vásárolóra a villa.

01.22.: A friss információk szerint az énekes óriási villáját egy kollégája vásárolta meg.

A titokzatos énekesnő nem más, mint Halsey, aki fiatal kora óta nagy rajongója volt a One Directionnek, így biztosan nagy az öröm. Az eredeti cikk, a részletekkel és képekkel alább olvasható.

Halsey egy óriási Harry Styles plakáttal

01.19.: Brutális mennyiségű pénzét fizetett újdonsült lakója Liam Payne villájának, ami az énekes és hozzá közel álló személyek szerint el van átkozva és nem ritkák a furcsa jelenségek sem.

Először is nézzük mit kínál a lakás: nos, nem a szerénység jegyében készült, ugyanis 5 hálószoba, 6 fürdő, egy saját stúdió és még egy külön meditálásra alkalmas kuckót is tartalmaz, helyileg pedig a Santa Monica-i hegyekben, Calabasas-on, Kaliforniában.

A források szerint 10.2 millió dollárért kelt el az álomkuckó, de nem sikerült gyorsan megválni a lakástól, melyben ex-barátnőjével, Cheryllel és fiukkal, Bearrel éltek. 2015-ben vásárolta a birtokot az énekes és 2018-ban 14 millió dollárért került árverésre, de mivel nem talált új lakóra, ezért csökkentették az árat.

Ez magyar forintba átszámolva több, mint

A People magazinból azt is megtudtuk, hogy vízesés, koi pontyok, színházterem, medence, konditerem, borosszoba és könyvtár is található a helyen.

© TYLER HOGAN
© TYLER HOGAN
© TYLER HOGAN
© TYLER HOGAN

Amikor a The Sun magazinnal beszélt, nekik elmondta, hogy egy nő édesanyját állította meg az utcán és mesélt neki a szellemekről, amik az előző tulajtól maradtak itt. Ebbe pedig hittek ők is, hiszen tapasztaltak furcsa dolgokat.

Cheryl sose maradt a felső szinten egyedül, amikor terhes volt. Én is láttam párszor, hogy felkapcsolódnak a lámpák, vagy megindul a semmiből a csap.

Majd azt is elmondta, hogy nem sok alkalommal aludtak a nagy hálóban.

Cheryl sokszor mondta, hogy nem alszik fenn a hálóban, így több alkalommal is a moziteremben aludtunk.