Még idén folytatódik az Amerikai Horror Sztori

Emma Roberts és Kim Kardashian főszereplésével.

Még idén, egész korán, szeptember 20-án mutatják be az American Horror Story, vagyis az Amerikai Horror Sztori 12. évadát, melynek főszereplői Emma Roberts, Kim Kardashian és Cara Delevingne lesznek. Igaz, annyira nem tudunk örülni a hírnek, ugyanis az írok sztrájkja miatt ennek a sorozatnak a munkálatait is félbeszakították.

A szeptemberi premier idején 5 részt mutatnak majd be a készítők – hetente egyet, majd egy hosszabb szünetre vonul a széria. A tervek szerint 2024. elején térnek majd vissza, a fennmaradó időben pedig remélhetőleg ismét neki tudnak látni a munkálatoknak és le tudják forgatni a maradék 4-5 részt, ami hátra van.

Az új évadban Anna Alcott kétségbeesetten próbálkozik a családalapítással, miközben színészi karrierjét is próbálja egyengetni. Hamar rájön viszont, hogy valaki, vagy valami gonosz erő azon munkálkodik, hogy ez soha ne történhessen meg. Amikor minden a feje tetejére áll, és semmi sem úgy alakul ahogy szeretné, kivéve a terhesség híre, még férje sem hisz neki, hogy valami csak játszik vele. Majd miután az orvosa közli vele, hogy elvetélt, Anna meggyőződése, hogy még mindig várandós. Érzi a gyermek mocorgását magában, amint lassan elszív mindent a baba az anyuka elgyengülő testéből. Amikor a tünetei egyre ijesztőbbek és senki sem hallgat rá, kétségbeesetten azon töpreng, mi lakozhat benne.