Erre számíthatunk Rita Ora koncertjén a SZIN-en

Magyarországon Rita Ora zárja a nyarat.

Már megjárta a Balaton Soundot, óriási bulit csapott az EFOTT-on, 2023-ban pedig a nyarat zárja hazánkban Rita Ora, mégpedig a Szegedi Ifjúsági Napokon, vagyis a SZIN-en.

Ismertebb előadókról szóló „Mire számíthatunk…” sorozatunk mai részében végig vesszük, hogy milyen dallistával várható a világhírű énekesnő Szegedre, aki egyébként nem is olyan régen dobta piacra 3. lemezét You & I címmel. Niall Horanről itt, YUNGBLUD-ról pedig már itt írtunk ebben a sorozatunkban.

Azoknak, akik nem annyira ásták még bele magukat Rita legutóbbi lemezébe, van egy jó hírünk: mindössze 4 dalt ad elő róla, és azok sem random dalok a korongról, hanem a kislemezei, melyeket azért néhanapján még a hazai rádiók is játszanak. Mivel azon kevesek közé tartozunk idén, akikhez eljut Ora, ezért nagyon nehéz egy biztos setlistet találni, de eddig úgy tűnik nem bízza a véletlenre és a slágereivel készül fergeteges bulit csapni – például a Tiestoval közös Ritual c. dalával indítja a bulit és az Anywhere-rel zárja azt. A közte lévő 12-13 dal pedig nem egy sétagalopp.

A második dal egyből 2014-be repít minket vissza, az I Will Never Let You Down fokozza a hangulatot, majd pedig a 2017-es Let You Love Me-val áll be a tempó. Ezt az EDM-dance középlemezéről vett Big követi, mely után egy rövid szusszanás erejéig Rita kiengedi a hangját a Body On Me c. dalában.

Ekkor robbantja az egyik legnagyobb slágerét, a Your Songot, ami után egyből tempót vált és a listája egyetlen balladáját, legutóbbi lemezének címadó dalát, a You & I-t hallhatja a közönség.

Ezen kívül olyan dalokkal készül új stúdióalbumáról, mint a Don’t Think Twice, a Praising You vagy a You Only Love Me. De persze nem maradhatnak ki az örökzöldek sem: jön a Hot Right Now, az Iggy Azalea-val közös Black Widow, a Liam Payne-es For You, de az Avicii-re emlekező Lonely Together, illetve a Follow Me c. dala is hallható lesz.