Közös kollabot villantott Holly Humberstone és d4vd

Holly Humberstone legújabb kislemeze, a „Superbloodmoon” a d4vd-vel együttműködve a művész debütáló albumának harmadik megjelenése, míg „Paint My Bedroom Black” premierje október 13-án lesz.

Hollynak tetszett, hogy a vérhold egy nagyon ritka jelenség, ez inspirálta a dal alapjait. Rob Milton londoni stúdiójában találkozott d4vd-el, az amerikai énekessel és dalszerzővel, együtt írtak egy dalt, elképzelve, hogy két ember nézi a napfogyatkozást a világ két oldaláról. A „Superbloodmoon” azt az évet meséli el, amelyet úton töltött, többek között turnézással és hiányoztak szerettei.

Körülbelül egy éve már nagy rajongója vagyok d4vd munkásságának, és volt szerencsém Londonban elkapni. Bementünk a stúdióba és megírtuk a „Superbloodmoon„-t. Ez teljesen magától értetődő volt – úgy tűnik, mindketten folyamatosan turnén vagyunk. Szerettünk volna írni az otthon elhagyásának érzéseiről és azokról az emberekről, akiket szeretünk. Ennek a dalnak egyszer beírtam a címét jegyzetekbe és így kezdődött. Írtunk arról, hogy ugyanannak az eseménynek a világ ellentétes oldaláról lehettünk tanúi, és az ezzel járó magányról, ugyanakkor, valahol mégis érezzük a kapcsolatot ekkor is. Imádom ezt a dalt, és nagyon hálás vagyok a d4vd-nek, hogy segített nekem.