Slash-sel karöltve gondolta újra a legnagyobb slágerét Demi Lovato, és az új albumát is bejelentette

Íme a Sorry Not Sorry (Rock Version)!

Az elmúlt hónapok során olyan slágereit gondolta újra Demi Lovato és dobta piacra a rock verziójukat, mint a Heart Attack, és a Cool for the Summer, most pedig megérkezett a folytatás, ráadásul nem is akárkivel. Az előadó a gitár legendával, Slash-sel állt össze, és vele karöltve hozta el a rajongóinak a slágerlistákon a legjobban teljesítő kislemeze, a Sorry Not Sorry újragondolt változatát.

A dal eredetileg 2017-ben jelent meg, és Demi hatodik albuma, a Tell Me You Love Me beharangozó kislemeze volt. Akkoriban a Billboard Hot 100-on egészen a 6. helyig sikerült menetelnie, ezzel pedig a karrierje egyik legnagyobb slágere lett.

De ez még nem minden, ugyanis érkezik az előadó legújabb albuma is, melyen az eddig megjelent 3 mellett még 7 dala rock verziója lesz hallható. A korong a REVAMPED címet kapta, és szeptember 15-én kerül a boltok polcaira, illetve a streaming platformokra. 

Azáltal, hogy új életet lehelhettem a dalaimba, melyek hatalmas szerepet játszottak a karrieremben, közelebb érzem magam a zenémhez, mint eddig valaha. Alig várom, hogy ti is hallhassátok az egész lemezt

– írta a bejelentés kapcsán.

Az elmúlt egy évben egyébként a rock változatok mellett rengeteg új zenével örvendeztette meg Demi a fanjait. Tavaly augusztusban jelent meg a nyolcadik albuma, a Holy Fvck, a 2023-as évet a legutóbbi Sikoly film főcímdalával, a Still Alive-val indította, június végén pedig egy meglepetést dalt is kiadott SWINE címmel.