Újabb dal jelent meg a Barbie albumról, és már be is szerezheted a jegyed a filmre

Megérkezett a Barbie Dreams a FIFTY FIFTY-től és Kaliii-tól.

Pontosan két hét múlva jelenik meg a Barbie filmhez készült soundtrack album, melyen olyan előadókat hallhatunk egy-egy dal erejéig, mint Dua LipaNicki MinajIce SpiceAva MaxGAYLECharli XCX, vagy éppen Billie Eilish. Most pedig egy újabb szerzemény jelent meg róla, ami találó módon a Barbie Dreams címet kapta, és a FIFTY FIFTY nevű K-pop banda, illetve Kaliii jegyzik. 

A track, ahogy arra a csapattól számítani is lehetett, egy vérbeli bubblegum pop szerzemény, pont, mint a TikTokon is virálissá vált slágerük, a Cupid

De ez még nem minden, ugyanis a Cimena City-nél már elővételben be is szerezhetjük a jegyünket az év egyik legjobban várt filmjére. A hazai premier július 20-án lesz – a jegyinfókért katt ide!

Barbie The Album egy nappal később, július 21-én jelenik meg, és eddig olyan dalokat hallhattunk róla, mint Dua Lipa Dance the Night-ja, PinkPantheress Angel-je, KAROL G és Aldo Ranks kollabja, a WATATI, Nicki Minaj és Ice Spice közöse, a Barbie World, Charli XCX Speed Drive-ja, és a most megjelent Barbie Dreams.