Billie Eilish is énekelni fog a Barbie filmben

Az énekesnő dala egy hét múlva érkezik.

A hazai mozik július 20-án mutatják be a várva várt Barbie filmet, melynek a filmzenei albuma egy nappal később, 21-én jelenik meg. Az alkotáshoz olyan előadók készítettek egy-egy dalt, mint Dua LipaAva MaxLizzo, vagy éppen Nicki Minaj, és két meglepetés előadó, akik közül egynek a kilétéről most lehullott a lepel.

Nem más énekel majd még a filmben, mint Billie Eilish, aki augusztusban a Szigeten is fellép, így valószínűleg a magyar közönség már élőben is hallhatja a szerzeményt, mely a What Was I Made For? címet kapta. 

Kifejezetten a Barbie-hoz készítettük a dalt, és az egész világot jelenti számomra. Ez a film meg fogja változtatni az életeteket, és remélhetőleg a dal is. Készüljetek fel a sírásra

– írta az énekesnő az Instagram oldalán.

What Was I Made For? július 13-án, magyar idő szerint délután 4 órakor jelenik meg. 

Barbie The Album-ról eddig 5 dal jelent meg: Dua Lipa Dance the Night-ja, PinkPantheress Angel-je, KAROL G és Aldo Ranks kollabja, a WATATI, Nicki Minaj és Ice Spice közöse, a Barbie World, és Charli XCX Speed Drive-ja. 

Billie karrierje során idén először lép színpadra hazánkban augusztus 15-én a Sziget fesztiválon – a jegyinfókért katt ide!