© Bella Howard

Szakítós dallal jelentkezett Anne-Marie, de nem szomorkodik

Íme a TRAINWRECK!

„Olyan kibaszott boldog vagyok nélküled” – énekli Anne-Marie legújabb dala első sorában. A TRAINWRECK egy vérbeli szakítós szerzemény, ám nem a szomorkodásról szól, helyette arról, hogy az énekesnő mennyire jól megvan az exe nélkül, magát helyezi előtérbe, és a sírás helyett inkább végigbulizza az egész estét. Csak imádni lehet!

A dal Anne-Marie hamarosan megjelenő harmadik, UNHEALTHY című albumán kap helyet, mely már most egy igencsak színes hangzású anyagnak ígérkezik. Az első kislemeze, a tavalyi Szigeten debütált PSYCHO, és az azt követő SAD B!TCH trap jegyekkel vannak fűszerezve, a címadó, Shania Twainnel közös UNHEALTHY-ben country stílusban próbálta ki magát az énekesnő, a legújabb track, a TRAINWRECK pedig egy igazi fülbemászó popszám.

Annyira türelmetlen vagyok, hogy nem bírtam ki, hogy ne mutassak meg nektek egy szemtelen kis dalt az UNHEALTHY-ről

– írta a megjelenés kapcsán.

Az énekesnő harmadik korongja kicsit több, mint három hét múlva, július 28-án kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra, a címadó dal, az UNHEALTHY videója pedig a napokban érkezett meg.

Anne-Marie turnéra is indul a koronggal idén novemberben, melynek keretein belül olyan városokba látogat el, mint Amszterdam, Köln, Párizs, Cardiff, Dublin, Birmingham, Manchester, és London. A jegyinfókért katt ide!