Heteken belül érkezhet Adele új albuma

Tiktokban új lemezt vett fel az énekesnő.

Adele általában évekre eltűnik a nyilvánosság elől, mielőtt új zenével tér vissza, például legutóbb 6 évet kellett a rajongóknak várniuk, azonban most úgy tűnik, nem kell majd ennyit. Bár még másfél éve sincs, hogy megjelent legutóbbi korongja, a 30, a The Sun információi szerint heteken belül érkezhet az énekesnő új albuma, ugyanis az elmúlt év során titokban, de gőzerővel dolgozott rajta.

A brit lap forrása azt is elárulta, miről fog szólni az anyag. Míg a 30 Adele házasságának megromlását és a válását járta körül, addig most a szerelem boldogabbik részéről fog énekelni. A sztár 2021. nyarán jött össze jelenlegi párjával, Rich Paullal, és a kapcsolatuk inspirálta az új dalokat, melyek minden eddiginél vidámabbak és pozitívabbak lesznek.

A 30 egy része még a koronavírus járvány előtt kész volt, így Adele rengeteg ideig ült a dalokon. Azóta teljesen megváltozott az élete. Mélyponton volt, aztán pedig őrülten szerelmes lett, és ezt szeretné tudatni a nagyvilággal is a zenéjén keresztül. Nem sokáig lesz már a szívszorító balladák királynője, ugyanis ez lesz az eddigi legoptimistább albuma

– nyilatkozta a forrás.

A tavalyi Brit Awards-on egyébként maga Adele is áradozott arról, mennyire szerelmes és boldog.

Soha nem voltam még ennyire szerelmes, mint most. Egyszerűen imádom. Annyira boldog vagyok, amennyire csak lehet!

A The Sun szerint az énekesnő bejelentés nélkül, meglepetésként tervezi kiadni a korongot, erre pedig hamarosan sor is kerülhet. A Weekends with Adele nevű Las Vegas-i rezidenciáját meghosszabbította egészen novemberig, és június közepén visszatér a kaszinók városának színpadára – állítólag ezzel fog egybeesni a lemez megjelenése.

Bár ez eddig mind csak pletyka, érdemes megjegyezni, hogy tavaly augusztusban a The Sun elsőként számolt be arról, hogy rövidesen érkezik Taylor Swift következő albuma, az énekesnő pedig pár hétre rá be is jelentette a Midnights-t.