Ezeket a dalokat fogja előadni a 5 Seconds of Summer a budapesti koncertjén

A banda megosztotta a turné dallistáját.

Tavaly karrierjük során először lépett fel hazánkban a 5 Seconds of Summer a Budapest Parkban, és nem csak a banda nyűgözte le teljesen a közönséget, hanem a fővárosunk is a srácokat, így nem okozott nagy meglepetést, mikor bejelentették a következő európai turnéjukat, és Budapest is a dátumok között szerepelt. Ezúttal a Papp László Budapest Sportarénában lépnek színpadra október 10-én, most pedig az is kiderült, melyik dalok csendülnek majd fel élőben.

Az együttes ugyanis a napokban a közösségi oldalaikon megosztott egy képet, melyen tisztán látszik a turné dallistája, így, ha nem változtatnak rajta addig, hazánkban is ezeket a dalokat adják majd elő. A 19 track közül a legtöbb, ahogy az várható is volt, a legújabb, 5SOS5 című albumukról van, szám szerint 8, de a debütáló korongjukról is bőven énekelnek majd. Amiről viszont nem, az meglepő módon az egyik legsikeresebb lemezük, a CALM, amiről egy darab dal sem szerepel a setlisten, pedig olyan slágerek vannak rajta, mint a No Shame, a Wildflower, a Teeth, vagy éppen az Old Me.

Íme a teljes dallista, amit megosztottak a srácok:

  1. Bad Omens
  2. HAZE
  3. Beside You
  4. You Don’t Go To Parties
  5. Heartbreak Girl
  6. Heartache On The Big Screen
  7. Don’t Stop
  8. Easy For You To Say
  9. End Up Here
  10. Try Hard
  11. Red Line
  12. She Looks So Perfect
  13. Caramel
  14. Older
  15. Ghost Of You
  16. Me Myself & I
  17. BLENDER
  18. Jet Black Heart
  19. Youngblood

A The 5 Seconds of Summer Show névre keresztelt turné két hét múlva, július 19-én veszi kezdetét Buenos Aires-ben, így akkora kiderül, hogy tényleg a végleges dallistát osztották meg, vagy még változtattak rajta. A koncertkörút Latin-Amerika után az Egyesült Államok felé veszi az irányt, majd szeptemberben megérkezik Európába is. A budapesti koncertre ide kattintva tudtok jegyet vásárolni, ha még nem tettétek volna meg.