Az Aqua ikonikus slágeréhez nyúlt hozzá Nicki Minaj és Ice Spice

Megérkezett a legendás Barbie Girl-feldolgozás a várva várt Barbie-film zenei lemezéről.

Július 20-ától vetítik a hazai mozikban a Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült Barbie-filmet, melynek zenei albuma legalább olyan lenyűgözőnek ígérkezik, mint a hollywoodi szuperprodukció maga. Először Dua Lipa Dance The Night című pophimnusza debütált a korongról, ezt követte Karol G reggaeton hangzásvilágú WATATI (feat. Aldo Ranks) című felvétele, majd PinkPantheress drum and bass elemekkel átszőtt Angel című trackjét ismerhette meg a közönség.

A két világhírű rapper, Nicki Minaj és Ice Spice Barbie World című újdonsága kihagyhatatlan darabja a soundtracknek, ugyanis az Aqua 1997-es Barbie Girl című gigaslágerét dolgozza fel egy ütős, szókimondó rap dal formájában. A dán-norvég popcsapat pimasz szerzeménye megjelenése után világszerte a toplisták élén és a klubok táncparkettjein dübörgött és azóta is igazi retro ékkő!

Nem ez az első közös munkája a trinidadi származású rap-királynőnek és Bronx újonc rapperének, áprilisban megjelent Princess Diana című felvételük egészen a Billboard Hot 100-as listájának 4. helyezéséig menetelt.