Ekkor érkezik az Elit 7. évada a Netflixre

Pár hónapot kell csak várni a folytatásra.

Szinte hihetetlen, de már a 7. évadával folytatódik a spanyol Elit, mely 2018-ban debütált a Netflixen világszerte. Igaz, a főszereplők körülbelül 3 évadonként majdnem teljesen lecserélődnek, így most is egy majdnem új bagázst kell megismernünk. De csak majdnem.

Az első néhány évadból visszatér az Omar karakterét megformáló Omar Ayuso, illetve csatlakozik a brazil szupersztár, Anitta is a szériához. A közönségkedvenc Manu Ríos viszont kiszállt a 6. évaddal és már nem tér vissza Patrick szerepében a folytatásban – ő más filmekben és sorozatokban szeretné magát kipróbálni a jövőben.

A TUDUM esemény keretein belül pedig arról is lerántották a leplet, hogy mikor mutatják be a folytatást: alig pár hónapot kell csak várni, ugyanis október 20-án délelőtt érkezik hazánkba is az Elit 7. évada. A bejelentéssel egyidőben egy rövid betekintőt is kaptunk, melyben már láthatjuk Omar-t és Anitta-t is a többi kulcsszereplő mellett – a kémia még mindig működni látszik az újoncok között is.

Korábban a készítők elárulták, hogy legalább 10 évadra elegendő ötletük van, így addig meg sem szeretnének állni – kérdés az, hogy mennyire lesz vevő a közönség a folyamatos változásra.