Hivatalos: Manu Ríos kiszáll az Elitből

Úgy érzi, egyszer mindennek vége szakad.

A spanyol ajkú és nagysikerű fülledt dráma, a Netflixes Elit több olyan színészt/előadót is kitermelt már, akiknek valószínűleg ragyogni fog ennél jobban is csillaga – mint például a 2023-ban az Akvárium Klubban koncertező Arón Piper (Ander), vagy a szintén Netflixes sorozatokban szereplő Miguel Bernardeau (Guzmán) vagy Ester Expósito (Carla), esetleg Danna Paola, aki a sorozat után letarolta a latin zenei piacot.

A jövőben pedig Manu Ríos is a nyomdokaikba lép, ugyanis több sorozatot és filmet is forgatott az elmúlt időszakban, sőt azt mondta, zenei karrierjét is be szeretné indítani. Most pedig arról mesélt, hogy tényleg véget ér számára és karakterének, Patricknak az utazása a képernyőkön a sorozatban.

A Fotogramas nevű magazinnak adott interjút, ahol elárulta, hogy tényleg nem fog szerepelni a 2023-ban érkező, 7. évadban. A 6. évad utolsó részében tényleg kiszállt az alkotásból.

Hiszek abban, hogy ami valahol elkezdődik, annak vége is van. Mint színész, szeretnék más dolgokat kipróbálni. Habár, az Elit egy csodálatos kaland volt és nagyon hálás vagyok mindenért, amit hozott az életembe, néha muszáj továbblépni és változtatni a dolgokon.

Bár azt nem zárja ki, hogy a jövőben ne térne vissza.

De ki tudja, az élet kifürkészhetetlen. Szóval talán egy későbbi évadban megjelenek… ki tudja? De most, a 6. évaddal lezártuk a karakterem történetét.

Nem ő lenne az első, aki pár év kihagyás után visszatér a sorozathoz – Omar Ayuso, aki Omar karakterét személyesíti meg még az 5. évad végén búcsúzott el, visszatér a 7. évadban, melyről már cikkeztünk is. Nem olyan rég pedig arról is pletykáltak, hogy a híres énekesnő, Anitta is látható lesz egy két epizódban.