Anitta is csatlakozik az Elit 7. évadához?

Egy forrás szerint már alá is írták a szerződést.

Még csak kicsit több, mint két hete jelent meg az Elit hatodik évada a Netflixen, de már biztosan érkezik a hetedik is. A folytatásban három szereplő távozik, azonban az új arcok mellett egy eredeti szereplő is visszatér, most pedig úgy fest, a népszerű brazil énekesnő, Anitta is feltűnik benne.

A hírt egy újságíró, Fabi Oliveira kotyogta ki, aki a forrásaira hivatkozva elárulta, hogy a széria készítői keresték fel a 29 éves énekesnőt, aki nemcsak, hogy igent mondott a felkérésre, de már a szerződéseket is aláírták. Arról egyelőre nincs hír, hogy kit alakítana, és mekkora szerepe lenne.

Anitta nemrég a The Wall Street Journalnek azt nyilatkozta, hogy egy kis időre szeretné pihenőpályára tenni az énekesi karrierjét és új dolgokat kipróbálni a karrierjét illetően, így könnyen lehet, hogy erre gondolt. Nem ez lenne az első alkalom, hogy színészkedésre adja a fejét, ugyanis az évek során már több filmben és sorozatban is feltűnt kisebb szerepekben.

A hivatalos bejelentés egyelőre várat magára, így még csak pletykaszinten kezelhetjük a hírt, annyi viszont már biztos, hogy a népszerű spanyol széria hetedik évada 2023-ban érkezik a Netflixre.