A Bridgerton család sztárjával erősít Ariana Grande filmje, a Wicked

Főszerepet kapott Ariana Grande mellett.

A Wicked filmek rendezője, Jon M. Chu jelenetette be hivatalosan a hírt, hogy a Bridgerton család sztárja, Jonathan Bailey is csatlakozik a kétrészes Wicked univerzumhoz, miután az interneten felreppent a hír, hogy esélyes, hogy csatlakozhat a filmekhez.

A színész Fiyero szerepét öltheti magára, míg Ariana Grande Glinda, Cynthia Erivo pedig Elphaba karakterét személyesíti meg. Az örömhírt a rendező Twitteren osztotta meg a nagyközönséggel.

Tökéletes, tökéletesek! Tökéletesek lesznek együtt. Túl izgatott vagyok ahhoz, hogy ne beszéljek róla. Megvan a mi Fiyero-nk!!!! #JonathanBailey #Wicked.

A Wicked egyébként az Óz, a csodák csodája című 1939-es alkotás előzménye lesz, ami Elphaba történetét meséli el, illetve azt is megtudjuk, hogy hogyan lett az előbb említett karakter a gonosz boszorkány, míg Glinda a jó boszorkány.

Júliusban derült ki, hogy Bailey Matt Boomer mellett a Fellow Travelers c. sorozatban is főszerepet kapott, melyért a Showtime felelős (e streaming platform 2023 elején érkezik hazánkba). A film első része 2024-ben kerül bemutatásra.