Nem készül el az élőszereplős Pindúr Pandúrok sorozat

Biztosan nem érkezik a sorozat.

2020-ban számoltunk be róla előszőr, hogy kiégett felnőttekként láthatjuk majd a Pindúr Pandúrokat a The CW által fejlesztett sorozatban, majd megismertük a főszereplőket, köztük például Dove Cameront, aki Puszedli szerepét kaparintotta meg, 2021-ben pedig arról számoltunk be, hogy annyira rosszul sikerült az első rész, amit leforgattak, hogy újra kellett gondolni az egész koncepciót és kellékeket.

Később, Dove is azt nyilatkozta, hogy fogalma sincs, hányadán áll a sorozat, majd pedig az egyik főszereplő gyorsan ki is szállt az egészből, így új Sziporkát keresett a produkció. Most pedig hivatalosan is bejelentették, hogy a The CW nem kéri mégsem az adaptációt. Brad Schwartz úgy nyilatkozott, hogy visszaküldtek mindent a produkciós cégnek, akik fejlesztették a sorozatot, és nyugodtan vihetik más csatornákhoz, hátha ott kelendőbb lesz az anyag.

Már vissza is adtuk a stúdiónak az anyagokat, szóval nyugodtan folytathatják a munkálatokat és házalhatnak máshol velük

– nyilatkozta Brad Schwartz.

Egyébként a csatorna több sorozatot is elkaszált, melyek még csak a kidolgozás fázisában voltak: ilyen például a női főszereplős Z, mint Zorro, vagy az Archie Comics család tagja, a Jake Change.