Dove Cameron: nem tudom, hogy megvalósul-e a Pindúr Pandúrok élőszereplős sorozat

A sorozatról és új, virális daláról is mesélt az énekes-színésznő.

Valószínűleg sok embernek cseng ismerősen Dove Cameron neve, a fiatalabb generációnak olyan Disney sorozatok és filmek miatt, mint az Utódok, melyben mellette egyik legjobb barátnője, Sofia Carson is feltűnik (aki egyébként a héten érkezik debütáló lemezével), vagy a Liv & Maddie. Dove egyébként nem csak színészkedik, hanem mellette zenei karrierjét is próbálja egyengetni, például a napokban jelent meg legújabb kislemeze, a Boyfriend is, mely eddigi legsikeresebb dala. Hamarosan pedig a Pindúr Pandúrok élőszereplős sorozat-változatában láthatjuk, már ha egyáltalán elkészül.

Most viszont úgy tűnik megérkezett oda zeneileg, ahova ő is meg szeretett volna érkezni már akár évekkel ezelőtt. Még mielőtt megjelent volna Boyfriend című szerzeménye, mely egyébként az év egyik legkülönlegesebb dala címet is hazavihetné, már akkor viral lett TikTokon, ugyanis sokan úgy gondolták, hogy megérdemelné, hogy ez legyen a következő James Bond film betétdala. A megjelenése óta a pármásodperces részletet több, mint 38 millión nézték meg.

@dovecameron

lemme know if i should release this one ??‍??

♬ Boyfriend – Dove Cameron

A leginkább stresszes az volt a dalban, hogy mindenki arra a 9 másodperces videóra válaszolt. Én meg úgy éreztem, ez a vége basszus. Szinte biztos, hogy az a pár másodperc nem adja át, milyen az egész dal valójában, mert tök félrevezető, ugyanis a klipben egy kirobbanó pop dalt hallhatnak az emberek, amikor a többi igazából egy lassabb, jazz-vibeos dal.

Ahogy a Boyfriend tényleg élete egyik legnagyobb slágere lett, úgy érezte azt Dove, hogy megtalálta önmagát, mint énekesnő és mint előadó, ezért egyetlen mozdulattal letörölte az összes eddig megjelent dalát a streaming platformokról.

Végre megtaláltam önmagam, autentikusan, mintsem, csak próbálom kitalálni, ki is vagyok. Úgy érzem, az új zeném reprezentál engem a legjobban, mint előadót. Voltak megbeszélések ezzel kapcsolatban és arra jutottunk, hogy szükség van egy új kezdetre, ha követni szeretnénk ezt az utat.

Igaz, egyelőre nem tudni, hogy egy debütáló EP-be állnak-e össze a hamarosan megjelent dalok vagy már egyből az énekesnő debütáló lemezén dolgoznak-e, de erre még Ő maga sem tudja a választ.

Persze a zenéje mellett ami a világot a legjobban érdekli, az talán a Pindúr pandúrok élőszereplős sorozat. Mi is sokat cikkeztünk róla, hogy először egyáltalán berendelték, majd, hogy kiderült, kik alakítják majd a főszereplőket, sőt arról is, hogy leállították az egészet, annyira rosszul sikerült az első rész. A PopBuzz természetesen az énekes-színésznőt is kérdezte a készülő sorozatról, aki érdekes dolgokat mondott el.

Nagyon vicces, mert az emberek mindig a színészeket kérdezgetik, mi újság bizonyos projektekkel, de bárcsak tudnák az emberek, hogy a színészek az utolsók, akik megtudják a részleteket. Összeraknak mindent, és az utolsó nap hívják fel a színészt, hogy akkor holnaptól itt és itt kéne lenned.

De ez mit is jelent az élőszereplős szuperhős sorozat tekintetében? Nos, annyit, hogy Dove-nak fogalma sincs hogy állnak a castingok és a helyszínről és a forgatókönyvről sincs semmi információja

Én még mindig elkötelezetten kiállok amellett, hogy eljátszom Puszedli szerepét, de nem én leszek az első, aki megtudja, hogy tényleg elkezdjük. Ha nem valósulna meg, az nem azért lesz, mert a zenémen dolgozom. Teljesen a készítőktől függ. Tudom, hogy elég keményen dolgoznak a sorozaton.