Charli XCX is csatlakozik az Eufória és a Stranger Things sztárjainak filmjéhez

Több olyan színész köszön majd vissza, akiket népszerű produkciókban láthattunk.

Körülbelül egy hónappal ezelőtt számoltunk be a hírről, miszerint az Eufória feltörekvő és tehetséges színésznője, Barbie Ferreira és a Stranger Things szupersztárja, Dacre Montgomery egy igazán ütős és brutális horrorfilmben kaptak főszerepet – a brutális jelző nem túlzás, több országban is betiltották az eredeti alkotást. Most pedig egy popsztár is csatlakozott a csapathoz.

Ez a popsztár pedig nem más, mint Charli XCX, aki élete első filmes szerepét zsebelte ezzel be. A Halál 1000 arca című (dokumentum)filmben az emberiséget mindig érdeklő halál titkát és eredetét boncolgatták. Különböző baleseteket, gyilkosságokat, öngyilkosságokat vagy a vágóhídon történő dolgokat vizsgálta a rendező. A film igazából 105 percnyi dokumentálás a halálról, merényleteket, kivégzéseket és baleseteket mutat be tele sérülésekkel és egyéb felnőtteknek való borzalmakkal. Ez pedig a megjelenésekor óriási káoszt és felfordulást, illetve indulatokat váltott ki a nézőkből, ugyanis ekkor kezdett el terjedni a videó (vagyis a vhs kazetta), a gyűjtemény pedig kísértetiesen olyan volt, mintha valós felvételekről lenne szó – na és persze emiatt ez volt az egyik első virális horror film videón, melyet szinte mindenki meg akart szerezni. Ezt szeretnék remake készítő újra elérni.

charli xcx

A forgatások és munkálatok már zajlanak, jelenleg a csapat New Orleans-ben tartózkodik. A legújabb hírek szerint Josie Totah (Moxie, avagy a vagány csajok visszavágnak – CJ) és Aaron Holliday (Kokainmedve) is csatlakozott a szereplőgárdához.