Érkezik a Stranger Things és az Eufória színészeinek közös filmje

Egy ikonikus és botrányos horror filmet dolgoznak át.

Érkezik A halál 1000 arca című horrorfilm új verziója, ami egyébként a megjelenése idejében, vagyis 1978-ban nem szólt nagyot, csak később, az 1980-as években vált kultikussá, miután kiadták videó kazettán. A most készülő verzióban a főszerepekre az Eufóriából ismert Barbie Ferreira, illetve a Stranger Things Dacre Montgomery-je csapott le a főszerepekre.

Az író nem más, mint Isa Mazzei, míg a produceri szerepeket Daniel Goldhaber tölti majd be – ez a páros volt a felelős a 2018-as Webkamera c. filmért, de az ő nevüket tüntetik fel a How to Blow Up a Pipeline c. alkotásnál is.

Az eredeti (dokumentum)filmben az emberiséget mindig érdeklő halál titkát és eredetét boncolgatták. Különböző baleseteket, gyilkosságokat, öngyilkosságokat vagy a vágóhídon történő dolgokat vizsgálta a rendező. A film igazából 105 percnyi dokumentálás a halálról, merényleteket, kivégzéseket és baleseteket mutat be tele sérülésekkel és egyéb felnőtteknek való borzalmakkal. Ez pedig a megjelenésekor óriási káoszt és felfordulást, illetve indulatokat váltott ki a nézőkből, ugyanis ekkor kezdett el terjedni a videó (vagyis a vhs kazetta), a gyűjtemény pedig kísértetiesen olyan volt, mintha valós felvételekről lenne szó – na és persze emiatt ez volt az egyik első virális horror film videón, melyet szinte mindenki meg akart szerezni. Ezt szeretnék remake készítő újra elérni.

A forgatás idejéről és helyéről egyelőre nincs információnk, így az is lehet, hogy a projekt legkorábban 2024 végén, 2025 elején készül csak el.