Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!

Megérkezett Arón Piper és Manu Ríos új Netflix sorozatának az előzetese

Az alkotás májusban érkezik.

Az Elit-ben már láthattuk őket együtt a képernyőn, most pedig ismét egy sorozatban szerepel a nemrég Budapesten is koncertező Arón Piper és Manu Riós. Az alkotás az El Silencio, vagy magyarul A csend rabságában címet kapta, és egy rejtélyes és hátborzongató pszichológiai thriller lesz.

A 8 részből álló minisorozat május 19-től nézhető a Netflixen, most pedig az előzetes is megérkezett hozzá.

A történet szerint Sergio Ciscar (Arón Piper) hat teljes évet töltött a börtönben a szülei meggyilkolásáért. Még fiatalkorú volt, amikor lecsukták, és bár most kiengedik, rengeteg kétely merül fel vele szemben. A tárgyalások során ugyanis egy szót sem szólt, és egyáltalán nem volt hajlandó együttműködni az igazságszolgáltatással, mi több, a bűncselekmény indítéka sem ismert. Még a szakértők sem tudják eldönteni, hogy vajon újra szeretné-e építeni az életét, miután letöltötte a büntetését, vagy tényleg egy hidegvérű szörnyeteg, ahogyan arra az ítéletben utaltak. 

Sergio még csak nem is sejti, hogy egy fiatal pszichiáter, Ana Dussuel vezetésével alakult egy csapat, akiknek az a küldetése, hogy éjjel-nappal figyeljék őt titokban, és kiderítsék a valódi szándékait. A dolgok még komolyabbra fordulnak, amikor a srác megismerkedik a fiatal Marta-val – itt jön a képbe Manu karaktere, Eneko, aki nagyon nem szeretné, ha Marta és Sergio bármilyen kapcsolatba is kerülnének egymással. De vajon Sergio tényleg ártana Marta-nak, vagy bárki másnak?