6 év után szakított Taylor Swift és Joe Alwyn?

Az énekesnő és a színész állítólag pár hete vetettek véget a kapcsolatuknak.

Úgy tűnik, szakított Taylor Swift és Joe Alwyn. Az ET információi szerint az énekesnő és a brit színész pár hete vetettek véget a kapcsolatuknak, és békében váltak el egymástól. A lap forrása elárulta, hogy a szakítás abszolút nem volt drámai: Taylor és Joe barátok maradtak, egyszerűen úgy érezték, a kapcsolatuknak lejárt az ideje. A People magazinnak egy másik forrás is megerősítette a hírt.

A két sztár 2016. végén ismerték meg egymást, és 6 évig alkottak egy párt. Tavaly év végén még úgy tűnt, minden rendben van köztük, mi több, az énekesnő legutóbbi, Midnights című albuma nyitódala, a Lavender Haze a szerelmükről íródott, amiről a megjelenés után így nyilatkozott Taylor:

A dal címe, maga a kifejezés, mindent elsöprő szerelmet jelent. A 6 éves kapcsolatom során rengeteg furcsa pletyával találkoztunk, amiket egyszerűen figyelmen kívül hagyunk, erről szól a dal.

Ha igaz a hír, Taylornak nem sok ideje marad szomorkodni, hiszen március közepén startolt el a teltházas The Eras Tour nevű turnéja, melynek során estéről estére egy stadionnyi rajongó előtt lép színpadra.

Joe jelenleg hazánkban forgatja legújabb filmjét.