Budapesten forgat Joe Alwyn

Valószínűleg a The Bruatlist című filmen dolgozik a színész.

Az elmúlt pár évben rengeteg világsztár forgatott hazánkban, például Zendaya, Thomas Doherty, Austin Butler, Timothée Chalamet, Florence Pugh, vagy éppen Darren Barret is, hogy csak párat említsünk. Most pedig a brit színész, Joe Alwyn látogatott el Budapestre, hogy legújabb filmjén dolgozzon.

A színészt pár napja az Erzsébet körúton található New York Café-ban látták, az Instagram oldala pedig Magyarországot jeleníti meg, mint a jelenlegi tartózkodási helye. És hogy min dolgozik hazánkban?

Ezt egyelőre nem tudni biztosan, de elég valószínű, hogy a The Brutalist című filmen, ugyanis akkortájt indultak el a munkálatai, amikor Joe Budapestre érkezett. Az alkotást még 2020-ban jelentették be a szereplőgárdával együtt, ami azonban azóta változott. Annyi biztos, hogy a főszerepben Adrien Brody-t, Felicity Jones-t, és Guy Pearce-t láthatjuk majd, a többi szereplőről viszont még semmi hír nincs.

A film Tóth László és a felesége, Erzsébet történetét mutatja be, amint próbálnak megállni a lábukon a háború utáni Amerikában. Először szegénység és megaláztatások sora gyötrik őket, ám László tehetségét, mint építész, hamar felismeri az eleinte segítőkésznek tűnő Harrison Lee Van Buren. A férfi tálcán kínálja nekik az amerikai álmot, és felkéri őket, hogy tervezzenek egy modernista emlékművet, a projekt pedig hihetetlen magasságokba és borzalmas mélységekbe repíti őket.

A The Brutalist egy művész rendíthetetlen víziójának állít emléket, és annak, ahogy egy generációnyi bevándorló újjáépített egy nemzetet. De mindezek felett egy elsöprő történet a szerelemről, egy párról, akiknek küzdeniük kell a mecénásuk ellen, akinek a sötét befolyása lerombolhat mindent, amit együtt felépítettek.