Hivatalos: Dua Lipa sellőként szerepel majd a Barbie filmben

Greta Gerwig filmjét idén mutatják majd be.

Már most az év egyik legvártabb filmje a 2023. július 21-én megjelenő Barbie film, melyet Greta Gerwig jegyez. Mint, ahogy beszámoltunk róla, Margot Robbie és Ryan Gosling, illetve a Szexoktatás egyik sztárja is főszerepet kapott az alkotásban.

Tavaly decemberben pedig az első betekintőt is láthattuk. Most viszont lehullt a lepel arról is, hogy Dua Lipa-nak tényleg köze lesz az alkotáshoz, ugyanis megerősítették, hogy sellőként csatlakozott a produkcióhoz.

A Deadline információi szerint nem egy tipikus Barbie mesét kapunk majd hús-vér emberekkel, hanem egy kicsit felrázzák az állóvizet, ugyanis ebben a történetben Barbie-t kilakoltatják Barbielandről, mert nem elég tökéletes és még egy kicsit fura is és nem illik bele a társaságba. Ha ragaszkodnak az eredeti forgatókönyvhöz, valami hasonló sztorit göngyölítenek majd fel, de ismerve a producereket, biztosan csavarnak majd még párat ezen.

Ha ez nem lenne elég, kikerültek az első karakterposzterek is, illetve azt is megtudtuk, hogy Dua a betétdalok elkészítésében is segédkezett, és több új dal is felkerül majd a hivatalos lemezre, melyet a filmhez készítettek.