Minden, amit tudunk az élőszereplős Barbie filmről

Megérkezett az első kép Barbie-ról és Kenről is.

2021 októberében számoltunk be a hírről, miszerint Margot Robbie és Ryan Gosling kapták a főszerepet az élőszereplős Barbie filmben, melyről szinte semmit sem tudunk. Nos, ez nem nagyon változott, csupán spekulációkat tudunk megemlíteni, de annyi biztos, hogy megkaptuk az első képeket a két főszereplőről és eldobtuk az agyunkat.

Több, mint egy év múlva mutatják be az élőszereplős adaptációt, ugyanis a Warner Bros. jelenlegi állása szerint 2023. július 21-én mutatják be világszerte az alkotást a két színésszel a főszerepben. Annyit tudni még, hogy eredetileg Amy Schumer játszotta volna a női főszerepet, de a rendezők és a színésznő nem jöttek ki egymással, így otthagyta a produkciót.

A Deadline információi szerint nem egy tipikus Barbie mesét kapunk majd hús-vér emberekkel, hanem egy kicsit felrázzák az állóvizet, ugyanis ebben a történetben Barbie-t kilakoltatják Barbielandről, mert nem elég tökéletes és még egy kicsit fura is és nem illik bele a társaságba. Ha ragaszkodnak az eredeti forgatókönyvhöz, valami hasonló sztorit göngyölítenek majd fel, de ismerve a producereket, biztosan csavarnak majd még párat ezen.

Margot Robbie és Emma Mackey

Ryanen és Margoton kívül feltűnik majd a képernyőn a Szexoktatás sztárja Emma Mackey is, illetve a pletykák szerint Hari Nef és Issa Rae is beköltözik ebbe a bizarr világba. Illetve hamár a pletykáknál tartunk, olyan információk keringenek a világhálón, miszerint nem csak Ryan és Margot játssza majd el Barbie-t és Kent, hanem például Margot hasonmása, Emma is – kicsit bizarr, nem?

Sőt, számíthatunk egy popsztárra is a filmben – sokan a hamarosan a Sziget Fesztiválon fellépő Dua Lipát várták/várják a filmben, de sokak szerint helyette Doja Cat tűnik majd fel a szélesvásznon, de ezekre a kérdésekre egyelőre nem kaptunk választ.