Visszavonul Justin Bieber?

A pletykák szerint feladná a karrierjét az énekes.

Ha igazak a pletykák, akkor szomorú jövő elé néznek Justin Bieber rajongói, ugyanis az énekes állítólag a visszavonulását tervezi. A Radar Online-nak nyilatkozott egy állítólagos, a sztárhoz közel álló forrás, és úgy fogalmazott, hogy a hírnév túl nagy terhet jelent Justin számára, aki már egy jó ideje hadilábon áll a világgal és egyáltalán nem élvezi, amit csinál.

Túlságosan nagy a nyomás rajta a hírnév miatt. Még a terapeutája is azt tanácsolta neki, hogy ha a munkája miatt boldogtalan, akkor meg kell hoznia a nehéz döntést, és abba kell hagynia

– kezdte a neve elhallgatását kérő bennfentes.

Tavaly a sztár az eredetileg 132 koncertesre tervezett Justice világkörüli turnéját csupán 49 show után elhalasztotta, majd egy az egyben lemondta az egészet. Ebben közrejátszott egy ritka betegség, melynek következtében hetekre lebénult a fél arca, ám miután felépült, még folytatta a koncertsorozatot, és többek között a Szigere is ellátogatott vele, ahol vegyes érzelmeket váltott ki a magyar közönségből. Ez volt Justin utolsó előtti fellépése, ki tudja meddig.

Végül ugyanis úrrá lett rajta a kimerültség és a mentális egészségével való küzdelme, és elmondása szerint, ahogy lesétált a színpadról a riói koncertje után, tudta, hogy nem bírja tovább a turnét.

Justin úgy érzi, abszolút nem tesz jót neki a zeneipar okozta stressz, és nem akar mást, csak eltűnni a feleségével, Hailey-vel

– folytatta a forrás.

Nem csupán a hírnév káros hatásai miatt szeretne visszavonulni a sztár, hanem azért is, hogy a házasságán dolgozzon. A bennfentes szerint ugyanis már egy egy ideje hullámzó a kapcsolata Hailey-vel, és folyamatos feszültséget okoz közöttük a bizalom kérdése.

Korábban maga Justin is őszintén vallott a házassága mélypontjairól, és elárulta, hogy érzelmileg teljesen összeomlott nem sokkal azután, hogy kimondták a boldogító igent, majd hozzátette:

Azt hittem, a házasság meg fogja oldani az összes problémámat, de nem így lett.

Az énekes egyébként nemrég adta el a jogokat a 2022. előtt megjelent zenéjéhez rekordnagyságú összegért, egészen pontosan 200 millió dollárért, ami átszámolva több, mint 69,7 milliárd forintnak felel meg: egyesek szerint ezzel is a visszavonulása felé tett egy lépést.