Rock verziót kapott Demi Lovato egyik legnagyobb slágere

Íme a Heart Attack (Rock Version)!

Idén februárban lett 10 éves Demi Lovato egyik legnagyobb slágere, a Heart Attack, ennek örömére pedig stúdióba vonult az előadó, és újra felénekelte a szerzeményt. A végeredmény azonban jócskán eltér az eredetitől, ugyanis az új változat egy felturbózott, rock verzió lett, ami a fanok kérésére jelent meg.

Demi a tavalyi Holy Fvck című albumával visszatért a punk-rock gyökereihez, ennek köszönhetően pedig a koronghoz kapcsolódó turnén a régebbi dalait is rockosított változatban adta elő. A rajongók már hónapok óta kérlelik kedvencüket, hogy hivatalosan is adja ki a Heart Attack újragondolt verzióját, most pedig az előadó eleget tett a kívánságuknak.

Láttam, hogy a rajongóim mennyire élik az új változatot, és ez hatalmas örömmel töltötte el a szívemet. Soha nem gondoltam volna, hogy pont ezt a dalomat fogom újra felvenni a 10 éves évfordulójára, mert fogalmam sem volt, hogy ennyire különleges. De aztán láttam a fanok szemszögéből, és nagyon izgatott lettem miatta

– mesélte Demi a Billboardnak.

A Heart Attack eredetileg 2013. február 25-én jelent meg, és hamar az előadó egyik legnagyobb slágerévé vált. Több ország slágerlistáján ért el előkelő helyet, az amerikai Billboard Hot 100-on pedig az egyike Demi három top 10-es kislemezének.

Demi legutóbbi dala egyébként alig pár hete, március elején jelent meg Still Alive címmel, méghozzá a legújabb Sikoly film betétdalaként.