Megérkezett Demi Lovato dala a Sikoly 6. részéhez

Íme a Still Alive!

Alig fél éve jelent meg Demi Lovato nyolcadik albuma, a Holy Fvck, de máris új zenével örvendeztette meg a rajongóit! Megérkezett az előadó legújabb, Still Alive című dala, melyet a hamarosan mozikba kerülő Sikoly hatodik részének betétdalaként készített el.

A szerzeményhez klip is készült, melyben természetesen a film szereplői is feltűnnek, így többek között Jenna Ortega-t is láthatjuk benne. A videóban az ikonikus horror franchise története elevenedik meg: Demi és a barátai éppen a legújabb részt nézik a moziban, ahol is Szellempofa megtámadja őket, de szerencsére a sztárnak sikerül lenyomnia a gyilkost.

Elképzelni sem tudtam volna jobb helyet a Still Alive-nak, mint a Sikoly univerzuma. Hatalmas rajongója vagyok a filmsorozatnak, és megtiszteltetés, hogy a részese lehetek

– árulta el Demi.

A Sikoly legújabb része New Yorkba kalauzolja el a horror rajongókat. Miután újabb brutális gyilkosságok történtek a szülővárosukban, Woodsboro-ban, a négy túlélő főhős New Yorkba költözik, hogy maguk mögött hagyják a múltat, és új életet kezdjenek. Azonban ahol milliók laknak, ott senki nem hallja a sikolyod, Szellempofa pedig gondoskodik róla, hogy tényleg soha ne aludjon a város. A film március 9-én kerül a mozikba.

Demi legutóbbi albuma, a Holy Fvck tavaly augusztusban jelent meg. A korongon az előadó visszatért a punk pop gyökereihez, és olyan közreműködő énekesekkel dolgozott rajta, mint Yungblud, vagy éppen Royal & the Serpent. A lemezzel turnéra is indult, ám sajnos csak az Egyesült Államokba, Dél-Amerikába, és Kanadába látogatott el vele.