Megérkezett az első betekintő A fiúknak, akiket valaha szerettem spin-off sorozatába

Az alkotás május közepén érkezik.

Bár a A fiúknak, akiket valaha szerettem története véget ért a harmadik résszel, és Lara Jean (Lana Condor) Peterrel (Noah Centineo) együtt már a főiskola padját koptatja, mégis folytatódik a sztori, ugyanis hamarosan érkezik a filmek spin-off sorozata. Az alkotás az Xo, Kitty címet kapta, a főszerepben pedig Anna Cathcartot láthatjuk majd Kitty Song-Covey-ként, aki a már a filmekben is feltűnt, mint a főhős, Lara Jean kistestvére.

A széria május közepén válik elérhetővé a Netflixen, most pedig az első betekintőt is megkaptuk hozzá.

A történet szerint Kitty Koreába költözik egy nemzetközi bentlakásos iskola miatt, azonban ez nem akármilyen suli. Amellett, hogy a néhai édesanyja itt tanult, ide jár a barátja, Dae (Choi Min-young) is, akit a főhősnek maga mögött kellett hagynia. A kaland ott kezdődik, hogy Kitty megtalálja az anyukájának egy régi dobozát, és a fejébe veszi: Koreában fog tanulni, hogy mélyebb kapcsolatot alakítson ki a kultúrájával és a múltjával, és persze újra találkozzon a jóképű fiújával.

A filmektől eltérően az Xo, Kitty nem Jenny Han regényein alapszik, és az eredeti szereplők sem térnek vissza benne, azonban a könyvek szerzője írta a forgatókönyvet, és a produceri munkálatokat is ő látja el.

A sorozat hazánkban május 19-től nézhető a Netflixen, és az első évad 10 fél órás részből áll majd.