9 éves fiának köszönheti a legutóbbi megaslágerét Shakira

Milan hozta össze az énekesnőt és a dal producerét.

Az év elején jelent meg Shakira és Bizarrap közös dala, a Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53, vagy más néven a Pa’ Tipos Como Tú, és nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy az egész világot meghódította. Mára már a Youtube-on és a Spotify-on is átlépte a 365 millió lejátszást, amivel több rekordot is megdöntött, futótűzként terjedt a TikTokon, és az énekesnő első top 10-es slágere lett a Billboard Hot 100-on a 2007-es Beautiful Liar óta. Most pedig Shakira elárulta, kinek is köszönheti a megaslágert.

A sztár a ViX-nek adott interjújában mesélte el, hogy nem más hozta össze a dal producerével, mint az akkor még csupán 9 éves kisfia, Milan, aki nemrég töltötte be a 10. évét.

A fiam küldött egy hangüzenetet a manageremnek, amiben azt mondta: muszáj az anyukámat rávenned, hogy Bizarrappel dolgozzon

– mondta.

A manager pedig hallgatott az énekesnő fiára, így született meg a Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53. Mi több, a fiatal srác még a dalhoz készült videó forgatásán is megosztotta a gondolatait az anyukájával.

Még akkor is, mikor vettük fel a videót, odajött, és olyanokat mondott, hogy: anya, egy kicsit túl messze állsz a mikrofontól, ezen javítanunk kell

– tette hozzá Shakira.

Bizarrap, a 24 éves argentin producer főként a Bzrp Music Sessions sorozatának köszönhetően vált ismertté, melynek a Shakirával közös szerzeményük már az 53. kiadása. Az énekesnő nagyobbik fia, Milan maga is zenél, és nagy rajongója a DJ munkásságának, ezért is szerette volna mindenképp összehozni az édesanyjával egy kollab erejéig.

A dal egyébként Shakira és egykori párja, Gerard Piqué szakítását dolgozza fel, amiről szintén mesélt a sztár az interjúban. 

Az életben nem teljesülhet minden álmod. Nekem az volt az álmom, hogy családom legyen, és a gyermekeim az édesanyjukkal és az édesapjukkal egy fedél alatt nőjenek fel.

Bár a szíve összetört, mégsem kesereg már a szakításon az énekesnő, hiszen megtalálta önmagában az erőt, hogy továbblépjen, ebben pedig a zene is nagy segítségére volt.

Korábban elhittem azt a mesét, hogy egy nőnek szüksége van egy férfira, aki teljessé teszi, de jelenleg teljesnek és függetlennek érzem magam. A küzdelmeid által erősödsz meg, amiket meg kell élned, és el kell fogadnod. Össze kell szedned magad akkor is, ha az életed éppen nem alakul úgy, ahogy szeretnéd. Én ehhez a zenémet használom terápiaként, és ez sokkal hatásosabb, mint egy pszichológus

– árulta el.