Megérkezett az első betekintő Manu Ríos és Arón Piper új Netflixes sorozatához

Az is kiderült melyik hónapban érkezik a mini sorozat.

Megérkezett az első előzetes az Elit c. sorozatból megismert srácok, Manu Ríos és ARON (Arón Piper) új Netflixes sorozatából az El silencio-ból. A 8 részes mini sorozatról az is kiderült, hogy májusban érkezik a streaming platformra – korábban itt írtunk már róla.

A történet szerint Sergio Ciscar (Arón Piper) hat teljes évet töltött a börtönben a szülei meggyilkolásáért. Még fiatalkorú volt, amikor lecsukták, és bár most kiengedik, rengeteg kétely merül fel vele szemben. A tárgyalások során ugyanis egy szót sem szólt, és egyáltalán nem volt hajlandó együttműködni az igazságszolgáltatással, a bűncselekmény indítéka sem ismert, és még a szakértők sem tudják eldönteni, hogy vajon újra szeretné-e építeni az életét, miután letöltötte a büntetését, vagy tényleg egy hidegvérű szörnyeteg, ahogyan arra az ítéletben utaltak. 

A srác azonban azt még csak nem is sejti, hogy egy fiatal pszichiáter, Ana Dussuel vezetésével alakult egy csapat, akiknek az a küldetése, hogy éjjel-nappal figyeljék őt titokban, és kiderítsék a valódi szándékait.

A produceri munkákért az Alea Media felelős és a fiúkon kívül még olyan színészek kaptak főszerepet benne, mint Cristina Kovani, Aitor Luna vagy Ramiro Blas. ARON egyébként hamarosan beveszi az Akvárium Klubot is, ahol először lép hazánkban színpadra.