Újra egy sorozatban láthatjuk Arón Pipert és Manu Ríos-t

Az Elitben már láthattuk őket együtt a képernyőn.

Arón Pipernek és Manu Ríos-nak is a Netflix népszerű spanyol sorozata, az Elit hozta meg a nagy áttörést, ahol már láthattuk őket együtt a képernyőn egy évad erejéig, most pedig ismét közösen dolgoznak egy új szérián. A szintén Netflixes alkotás az El Silencio címet kapta, és egy igencsak izgalmasnak ígérkező pszicho-thriller lesz, melynek a főszerepét az egyébként zenészként is tevékenykedő és hamarosan hazánkban, az Akvárium Klubban is koncertező Arón kapta.

A történet szerint Sergio Ciscar (Arón Piper) hat teljes évet töltött a börtönben a szülei meggyilkolásáért. Még fiatalkorú volt, amikor lecsukták, és bár most kiengedik, rengeteg kétely merül fel vele szemben. A tárgyalások során ugyanis egy szót sem szólt, és egyáltalán nem volt hajlandó együttműködni az igazságszolgáltatással, a bűncselekmény indítéka sem ismert, és még a szakértők sem tudják eldönteni, hogy vajon újra szeretné-e építeni az életét, miután letöltötte a büntetését, vagy tényleg egy hidegvérű szörnyeteg, ahogyan arra az ítéletben utaltak.

A srác azonban azt még csak nem is sejti, hogy egy fiatal pszichiáter, Ana Dussuel vezetésével alakult egy csapat, akiknek az a küldetése, hogy éjjel-nappal figyeljék őt titokban, és kiderítsék a valódi szándékait.

Arón és Manu mellett még olyan színészek tűnnek fel a sorozatban, mint Aitor Luna, Almudena Amor, Ramiro Blas, Aria Bedmar és Mikel Losada, a készítője pedig Aitor Gabilondo, aki azt nyilatkozta róla:

Az El Silencio azokról a szörnyekről szól, melyeket a csend és a kimondatlan szavak szülnek. Egy megmagyarázhatatlanul erőszakos fiatalember elméjének a vizsgálata, aki már belefáradt abba, hogy folyamatosan kívülről figyelik, és egy vakmerő pszichológus hozzáállása ehhez az elméhez.

Az első évad 8 részes lesz, és a Formula TV információi szerint már meg is kezdődött a forgatás, arról azonban még nincs hír, hogy pontosan mikorra tervezik a premiert.