Mától nézhető az Outer Banks 3. évada a Netflixen

Még egy évadra biztosan visszatér a sorozat.

Visszatértek a Snecik a nappalink képernyőjére, azaz mától streamelhető az Outer Banks 3. évada hazánkban is a Netflixen. A napokban arról is beszámoltunk, hogy még a premier előtt bekérte a streaming óriás a nagysikerű sorozat 4. évadát is, így még egy etapot biztosan kapunk majd.

Az új évad hivatalos leírása a következő: miután elveszítik a kincset és elmenekülnek Outer Banks-ből, a Snecik egy lakatlan szigeten kötnek ki, mely egy rövid ideig idilli új otthonnak tűnik számukra. A napjaikat halászással, fürdőzéssel töltik, és imádják az újdonsült, szabad életüket. Azonban a dolgok hamar rosszra fordulnak, amikor ismét egy kincsvadászat kellős közepén találják magukat, és szó szerint az életükért kell küzdeniük.

Egy vasuk sincs, és távol vannak az otthonuktól, nem bízhatnak senkiben sem, Ward és Rafe bosszúra szomjazik, és egy könyörtelen Donnal is szemben találják magukat, aki bármire képes lenne a kincsért. Vajon volt valaha is lehetőségük megszerezni azt? Vagy csak egy csapda volt, hogy egyszer s mindenkorra megállítsák őket? Bárhogy is legyen, a Snecik csak magukra számíthatnak, és az egyetlen kiút közösen van.

megnézem