Mégsem szakított Machine Gun Kelly és Megan Fox, helyette párterápiára járnak

A színésznő is megszólalt a kapcsolatukról.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, pár napja úgy tűnt, szakított Hollywood egyik álompárja, Machine Gun Kelly és Megan Fox. A színésznő ugyanis törölte az összes közös képüket, és az eljegyzésüket bejelentő posztot is az Instagram oldaláról, majd egy az egyben deaktiválta azt, azonban előtte még megosztott egy Beyoncé idézetet, mely a hűtlenségről szól. A rajongók és a média egyből találgatni kezdtek, vajon mi történhetett a két sztár között, és sokan arra tippeltek, hogy a rapperből lett rocksztár a bandája egyik tagjával csalhatta meg a párját.

Megan azonban most visszatért az Instagramra, hogy eloszlassa ezeket a pletykákat, és leszögezte, hogy megcsalásról szó sincsen. Emellett a médiát is megkérte arra, hogy ne találgassanak, ki állhatott kettejük közé, és hagyják békén azokat az ártatlan embereket, akik emiatt támadások kereszttüzében találták magukat.

Semmiféle módon nem avatkozott bele harmadik fél a kapcsolatunkba. Ebbe beletartoznak többek között az igazi emberek, az üzenetek, az AI botok, és a szexdémonok is

– írta.

Nagyjából egy hete kapták lencsevégre a lesifotósok Megant és MGK-t, amint egy párterapeuta rendelőjéből jöttek ki, nem sokkal később pedig egy forrás nyilatkozott a People magazinnak arról, hogy a pár meg szeretné oldani a gondjaikat, és nem szeretnék feladni a kapcsolatukat.

A forrás elárulta, hogy bár a színésznő levette az eljegyzési gyűrűjét, és még mindig mérges az énekesre, beszélő viszonyban vannak egymással, és külső segítséget kérnek a viszonyuk rendezéséhez.

Megan soha nem volt az a fajta, aki csak úgy randizgat. Azért van MGK-vel, mert hisz abban, hogy ez egy hosszútávú kapcsolat, és nem fogja csak úgy feladni. Gondjaik akadtak a bizalommal, és ez konfliktust szült köztük, de apró léptekkel haladnak affelé, hogy megoldják a problémáikat.

A hírek szerint a pár a Super Bowl hétvégéjén, vagyis február 12. körül balhézott össze. Korábban soha nem volt nagyobb veszekedésük, ám most elég komolyan összekaptak, és Megan sokáig nem is beszélt MGK-vel. 

Reméljük, sikerül megoldani a párnak a gondjaikat, és a legjobbakat kívánjuk nekik!