Majdnem visszatért Jenna Ortega a Te 4. évadában

De a Wednesday miatt nem jött össze.

Jenna Ortega lehet, hogy már kicselezte Ghostface-t az új Sikoly filmekben, de Joe Goldberg (Penn Badgley) és a Te stábja még nem feledkeztek meg róla. A színésznő a sorozat 2. évadában tűnt fel, és a most megjelent 4. évadra vissza is akarták hozni, de nem sikerült a Wednesday-en való munkálatok miatt.

Ellie, azaz Ortega karaktere azon kevesek közé tartozott, aki túlélte (egyelőre?) a találkozást és a hosszabb, személyes kapcsolatot a kulcskarakterünkkel, Joe-val.

Vissza akartuk hozni Ellie-t, és csak annyit tudtunk, hogy Jenna egy másik sorozaton dolgozik. Vannak ötleteink a karakterének, ha az időbeosztása engedné, hogy visszatérjen, akár csak látogatóba.

Igaz, ezt okosan kell majd kitalálni, ugyanis még be sem rendelték a Te 5. évadát, Jenna pedig szinte folyamatosan dolgozik, többek közt a Sikoly promótálásában vesz részt, 3 másik filmen is munkálkodik, sőt a Wednesday 2. évadának munkálatai is hamarosan megkezdődnek.

Bármelyik karakter, amelyik nem halott és tud bármi extra információt Joe-ról, könnyen lehet, hogy igazságot akar szolgáltatni.

Jenna egyébként 2019-ben a Teen Vogue-nak mesélt arról, hogy mennyire szívesen viszont látná Ellie-t visszatérni és megmutatni mi van benne valójában.

Csodálatos lenne látni, hogy Ellie visszatér, és átveszi az irányítást az élete felett. Csak azt akarom, hogy még nagyobb balhé legyen. Nem akarom, hogy visszatérjen, és sebezhető, szomorú legyen. Emlékeznünk kell arra, hogy bár az emberek még mindig kissé elbűvölőnek találják Joe-t, gonosz, szörnyű dolgokat művel, és neme, faja és társadalmi helyzete miatt megússza őket. Ellie-ben annyi potenciál és tehetség van, hogy azt nem szabad elpazarolni.

A Te 4. évadának első fele már streamelhető a Netflixen, a második 5 epizód pedig március 9-én érkezik.