Elárulta az Outer Banks sztárja, milyen volt exével együtt forgatni

Chase Stokes és Madelyn Cline 2021-ben szakítottak.

A két színész, Chase Stokes és Madelyn Cline 2019-ben ismerkedtek meg a nagysikerű, hamarosan új évaddal jelentkező Outer Banks c. Netflixes sorozat forgatása közben. Magában a műben is egy párt alkotnak, így nem meglepő, hogy kissé összemelegedtek, és 2020-ban hivatalosan is bejelentették: egy párt alkotnak.

2021 novemberében pedig mi is beszámoltunk róla, hogy az álompár külön utakon folytatja, de akkor még nem erősítették meg hivatalosan és nem is beszéltek róla publikusan. Most viszont Madelyn mesélt a Cosmpolitannak, hogy milyen volt az, hogy a sorozat 3. évadát már a szakításuk után forgatták.

Elég felnőttként kezelték a szituációt, ugyanis megegyeztek abban, hogy ez a munkájukra nem fog hatást gyakorolni:

Mindig azt mondtuk, hogy a munka érintetlen marad. Semmi sem, személyes vagy negatív, nem érinti a munkát. És bár ez nem mindig könnyű, a dolgunk az, hogy jobb legyen a műsor, mint valaha, és jobbá tegyük az évadot. És ezért igazán hálás vagyok.

És még arról is beszélt, miért nem mesélt a világnak hamarabb a helyzetről. Röviden tömören úgy érzi, csak saját magában kell helyre tennie a dolgokat, senkinek sem tartozik magyarázattal tettei miatt.

Az a helyzet, hogy senkinek sem tartozom magyarázattal. Igazán privátként kezelem ezt a szférámat. Van egy részem, ami nekem való, és senki másnak. De utólag visszagondolva, huh, a kapcsolatom nyilvánosságra hozatalával mindenki más dolga is lett. És rájöttem ennek negatív mellékhatásaira, miközben átéltem a szakítást, rájöttem, hogy beengedtem az embereket az életembe, aztán úgy éreztem, hogy nem tudok kirakni senkit. Csak jött, mint egy tehervonat. Azt akartam, hogy mindketten továbblépjünk és boldogok legyünk. Az emberek úgy érzik, hogy szükség van arra, hogy valaki mellé álljunk. Itt nincsenek felek – szakításkor nincs győzelem vagy veszteség.

Majd a végén egy utolsó morzsát is elejtett, amiből kiderült, hogy azóta neki sikerült továbblépnie és boldog párkapcsolatban van jelenleg is. Az Outer Banks 3. évada pedig február 23-án érkezik hazánkban is a streaming platformra.