Megérkezett az Outer Banks 3. évadának hivatalos előzetese

Február végén érkeznek az új részek.

Idén végre visszatérnek a képernyőre a Snecik, ugyanis érkezik az Outer Banks folytatása. A sorozat harmadik évada február végén válik elérhetővé a Netflixen, most pedig a hivatalos előzetest is megkaptuk hozzá.

A két és fél perces videóban betekintést nyerhetünk kedvenc karaktereink, Sarah Cameron (Madelyn Cline), John B (Chase Stokes), JJ (Rudy Pankow), Kiara (Madison Bailey), Pope (Jonathan Daviss) és Cleo (Carlacia Grant) legújabb kalandjaiba, melynek során egy lakatlan szigeten kell boldogulniuk.

Az évad hivatalos leírása a következő: miután elveszítik a kincset és elmenekülnek Outer Banks-ből, a Snecik egy lakatlan szigeten kötnek ki, mely egy rövid ideig idilli új otthonnak tűnik számukra. A napjaikat halászással, fürdőzéssel töltik, és imádják az újdonsült, szabad életüket. Azonban a dolgok hamar rosszra fordulnak, amikor ismét egy kincsvadászat kellős közepén találják magukat, és szó szerint az életükért kell küzdeniük.

Egy vasuk sincs, és távol vannak az otthonuktól, nem bízhatnak senkiben sem, Ward és Rafe bosszúra szomjazik, és egy könyörtelen Donnal is szemben találják magukat, aki bármire képes lenne a kincsért. Vajon volt valaha is lehetőségük megszerezni azt? Vagy csak egy csapda volt, hogy egyszer s mindenkorra megállítsák őket? Bárhogy is legyen, a Snecik csak magukra számíthatnak, és az egyetlen kiút közösen van.

Az Outer Banks 3. évadát február 23-tól nézhetjük a Netflixen.