Képek: a Spotify 2023-as legjobb új előadói buli az év sztárparádéja volt

És még el sem kezdődött 2023 igazán.

Több, hamarosan Budapestre érkező szupersztár is tiszteletét tette a Spotify 2023-as legjobb előadói tematikájú rendezvényen: például nem csak a vörösszőnyegen mutatkozott, de fel is lépett a Måneskin, akik tavasszal a Budapest Arénában lépnek színpadra, de láttuk Machine Gun Kelly-t is, aki a Budapest Parkot tölti meg a nyáron.

De felszántotta még a színpadon Anitta, a vörösszőnyegre pedig több tucat feltörekvő(bb) előadó sétált fel. Például a nyáron Európában turnézó Sabrina Carpenter, a MUSICDAILY: UP NEXT sorozatának legutóbbi előadója, Renée Rapp és valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, ha a jövőhéten megjelenő epizódban Ice Spice-t mutatjuk be. De ott volt még Taylor Swift turnéjának egyik előzenekara és az egyik legidegesítőbb slágerét magának tudható énekesnő GAYLE, a hamarosan szólóban jelentkező Leigh-Anne Pinnock a Little Mixből, Doja Cat, Kim Petras, The Kid Laroi, Tove Lo, Charlie Puth, Frankie Jonas, Role Model, jxdn, és még Joshua Bassett is.

Annyira izgatott vagyok! Megőrülök, hogy aki a turnét kezdi, az valójában én lennék? Hogy történt ez? Hogy lehetek én? De nagyon izgatott vagyok és elképesztő megtiszteltetés

– árulta el GAYLE a közelgő Taylor Swift turnéról.

De nézzük, ki hogyan jelent meg az este folyamán:

Machine Gun Kelly és a Måneskin
Kim Petras
Latto és The Kid Laroi
Anitta
Dixie D’Amelio és Landon Barker
Tove Lo

Hamarosan új zenével jelentkezem, nagyon hamar. Heteken belül. Készül hozzá videó is, a történet pedig folytatódik!

– árulta el Tove.
jxdn
Renée Rapp (bal)