Egy filmben Dylan Sprouse és Mason Gooding

Egy akció-thrillert készít a két színész együtt.

Idén érkezik Dylan Sprouse új, már most agyon-hypeolt filmje a Gyönyörű sorscsapás, de a színészt valószínűleg nem is igazán kell bemutatni. Mellette pedig főszerepben láthatjuk majd a Jenna Ortega (Sikoly filmek) és Michael Cimino (Love, Victor – Szeretettel: Victor) mellett játszó Mason Goodinget is. A páros az Aftermath c. akció-thrillerben lesz majd látható.

Sprouse, mint Eric Daniels egy békés délutáni autóút során több száz másik ingázóval és egy nagy horderejű bűnözővel (Dichen Lachman) csapdába esik, miután egy csoport erősen felfegyverzett volt katonai vállalkozó eltorlaszolta a bostoni Tobin hidat. Miközben vezetőjük (Mason Gooding) túszokat kezd ölni, Sprouse-nak katonai tapasztalatára, gyilkos ösztöneire és némi váratlan segítségre kell hagyatkoznia, hogy kishúgát – és mindenki mást – biztonságban hazavigye.

Dylan Sprouse és Mason Gooding

A forgatások már szinte teljesen befejeződtek, olyan emberek felelősek a gyártásért a háttérben lévő munkákért, mint a Miután, Gyönyörű sorscsapás egyes stábtagjai, vagy a Marked Men csapata, amiről már itt is írtunk.

Patrick (Lussier) szakértői irányításával Dylan, Mason, Dichen és Megan extrém teljesítményt nyújt az Aftermathben. Biztos vagyok benne, hogy a közönségünk világszerte hihetetlenül jól fog reagálni erre a nagyfeszültségű, friss és mostani akciófilmre

– nyilatkozta a forgalmazó fejese.

A premier könnyen már év végén megtörténhet, de 2024 elejénél tovább biztosan nem húzzák majd. Érdekesség, hogy Dylan testvére, Cole Sprouse már szerepelt együtt Masonnel, mégpedig az HBO Max Moonshot, vagyis a Felszállás – Veled a Marsra c. filmjében, ahol Lana Condor és Lukas Gage is jelen volt.