Megérkezett a Gyönyörű sorscsapás szinkronos előzetese

Április 13-án mutatják be a filmet.

Mint ahogy már beszámoltunk róla, Dylan Sprouse egy új könyvadaptációban kapott főszerepet a Halloween és Runaways c. alkotások sztárjával Virginia Gardnerrel, illetve az Outer Banks-es Austin North-al karöltve. A Jamie McGuire által szerzett könyvhöz hasonlóan Gyönyörű sorscsapás címmel érkezik a film a hazai mozikba 2023. április 13-án.

Gyönyörű sorscsapában a rosszfiú Travis Maddox (Dylan Sprouse) pontosan az, akire az egyetem elsőévesének, Abby Abernathynak (Virginia Gardner) szüksége van és el akar kerülni. Éjszakáit földalatti bokszmérkőzéseken tölti, napjait pedig a főiskolai campus utolsó évfolyamos tanulójaként tölti, és Abby nem akar közeledni Travishez. Abby ellenállása viszont felkeltette az érdeklődését, és Travis egyszerű fogadást ajánl neki: ha elveszíti a következő harcát, egy hónapig szexmentesnek kell maradnia. Ha nyer, Abbynek ugyanennyi ideig a lakásában kell laknia. Akárhogy is, Travisnek fogalma sincs arról, hogy Abby sötét múltja hamarosan felbukkan, és lehet, hogy végre találkozott a párjával.

És igaz, hogy a hivatalos dátumbejelentővel egyidőben már megnézhettük az előzetest, de most végre magyarul beszélő, azaz szinkronos verzióban is élvezhetjük a Forum Hungary jóvoltából.