Hallgass bele a Jonas Brothers visszatérő dalába elsőként

Joe nem bírt várni és megosztott egy hosszabb részletet a dalból.

Jeles nap volt a tegnapi a Jonas Brothers tagjai számára, ugyanis a banda helyi idő szerint tegnap délután kapott csillagot a hollywood-i hírességek sétányán, vagyis a Hollywood Walk of Fame-en – erről itt is írtunk bőbebben. Úgy tűnik, hogy ezzel a megtisztelő címmel egyetemben pedig érkezik új daluk és lemezük is, mostmár tényleg.

A srácok több új daluknak a címét is felfedték a napokban, ezzel is jelezve, hogy tényleg készen vannak és már csak a megfelelő pillanatra várnak. Joe, Kevin és Nick is megosztotta a kedvenc dalainak címét a lemezről és rövid leírást is adtak hozzá, így már lassan el tudjuk képzelni, mire számíthatunk az egyébként május 5-én érkező The Album-tól, melynek nem sikerült annyira kreatív címet adni. Kevin például egy nagyon személyes darabot választott kedvencének:

A Vacation Eyes a feleségemmel való kapcsolatom kezdetét meséli el. Egy nyaralás során találkoztunk – és minden nap ezt a történetet szeretném folytatni. A dal miatt csak a tengerpartra akarok kiülni.

Nick teljesen más két dalt emelt ki:

Nem tudok dönteni a Little Bird, ami a szülőségről szól és a Waffle House között. Az utóbbit az utolsó másodpercben raktuk rá a lemezre. Először csak vakartuk a fejünket miatta, de minél többet hallgattam, annál jobban megtetszett.

Joe kedvence például a legrövidebb dal a lemezen, amiből egy rövidebb előzetest is megosztottak.

A Wings. Lehet, hogy ez a legrövidebb dal a lemezen, de szeretem, mert olyan, mint egy előzetes az egészből. Szeretem még a Montana Sky-t is. Abban inkább az akusztikus gitár a hangsúlyos, amivel egy kicsit kísérleteztünk, de tudjuk, hogy nem vagyunk country banda.

De először láthattuk például Nick Jonas és Priyanka Chopra első közös gyermekét is.