Csillagot kap a Jonas Brothers is a hírességek sétányán Hollywoodban

Több hírességet is kitüntetnek mellettük.

2023-ban is gyarapszik azon hírességek száma, akik a Hollywoodban található hírességek sétányán (Walk of Fame) saját csillaggal rendelkeznek. A most bejelentett nevek között ott van például a Jonas Brothers, Uma Thurman és Lenny Kravitz is.

A srácok a napokban apák napja alkalmából a People magazin címlapján szerepeltek és elárulták, hogy nagyon szoros kötelék van köztük a mai napig is, nem csak munkatársként gondolnak egymásra, hanem amellett fókuszálnak arra is, hogy családként funkcionáljanak.

Mindannyian „áldozatokat hoztunk”, csak elvezettünk a másikhoz, hogy együtt reggelizzünk vagy ebédeljünk és együtt legyünk. Abban a szakaszában vagyunk az életünknek és a karrierünknek, hogy nagyon keményen kell dolgoznunk, sokszor otthonról, de fontos számunkra az is, hogy hárman minőségi időt töltsünk egymással és szoros kötelék legyen köztünk.

Nem véletlen a 2023-as időzítés, ugyanis a srácok új zenével terveznek jelentkezni, amit egy világturnéval szeretnének megtámogatni. Nick gyermekéről, Maltiról pedig a napokban láthattuk az első képet, míg Joe és Sophie második közös gyermeküket várják.

Arról még nincs pontos információ, hogy mikor és milyen keretek között adják át a srácoknak a csillagot.