© Netflix

Ez a szereplő nem tér vissza a Bridgerton család 3. évadában

Újabb karaktertől kell elbúcsúznunk.

Idénre várható a nagysikerű Bridgerton család soron következő, harmadik évada, azonban sajnos a folytatásban újabb olyan karaktertől kell elbúcsúznunk, akit a kezdetekben főszerepben láthattunk. Regé-Jean Page már a második évadban sem tért vissza, most pedig a Daphne-t alakító Phoebe Dynevor árulta el, hogy nem fog szerepelni a harmadikban.

A színésznő a Screen Rantnek adott interjújában jelentette be a szomorú hírt, azonban nem kizárt, hogy a jövőben még láthatjuk a képernyőn, mint Daphne.

Sajnos a harmadik évadban nem szerepelek. Lehetséges, hogy a jövőben még visszatérek, de a következő évadot csak nézőként figyelem.

Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikorra várható az újabb felvonás, de annyi biztos, hogy a főszerepben ezúttal a Penelope-t alakító Nicola Coughlant, és a Colin karakterét megszemélyesítő Luke Newtont láthatjuk majd. A második évad főhősei, Jonathan Bailey és Simone Ashley szintén visszatérnek benne, ahogy a család többi tagja is.

Nem ez az egyetlen alkotás, amit várhatnak a Bridgerton család rajongói idén, ugyanis érkezik a széria előzménytörténete is, mely Charlotte királynő múltjára fog fókuszálni.