Kim Petras-szal egészült ki Meghan Trainor TikTok slágere

A dal, ami letarolta a TikTokot és a világot, egy új verzióban nő tovább.

A Made You Look konkrétan letarolta a világot és a TikTokot is – a felhasználók hetekig, ha nem hónapokig nem tudtak megszabadulni a daltól, ami beragadt az algoritmus kifürkészhetetlen hálójába. Ezzel pedig szinte reneszánszát éli Meghan Trainor és az a mondanivaló, amit már az All About That Bass c. dalával is mondani szeretett volna: szeresd magad és a tested úgy, ahogy van.

A 29 éves énekesnő most egyik legjobb barátnőjével, Kim Petras-szal állt össze a remix elkészítésének ötlete miatt, aki egyébként egy másik virális dalt is magáénak tudhat az elmúlt időszakból, ugyanis a Sam Smith-el megjelent Unholy hasonlóan nagy hatást ért el a felhasználók között.

Kim egy ikon. Nagyon régóta rajongója vagyok, és nagyon izgatott vagyok, hogy szerepelhet a Made You Look-ban. Borzasztóan jól éreztük magunkat együtt a stúdióban, tökéletes energiát adott a dalhoz. Ő egy királynő, és alig várom, hogy mindenki hallja a hangját ebben a dalban! Valóban teljesen új szintre emelte.

– mesélte Meghan az énekesnőről.

Majd pedig Kim is elmesélte élményeit. Az énekesnő a dalt egy igazán meleg és hosszú öleléshez hasonlította, majd arról is mesélt, hogy mennyire különleges élmény volt Meghannal együttdolgozni.

A Made You Look hónapokig a fejemben ragadt. Egyszerűen annyira fülbemászó, és úgy éreztem, hogy a dal olyan, mint egy meleg ölelés. Szóval azonnal megszerettem, aztán amikor felkértek, hogy csináljunk egy remixet, nagyon-nagyon izgatott lettem. Soha nem dolgoztam olyan előadóval, aki rendesen közösen akart dolgozni, össze akarta hangolni a vokáljainkat, és mindezt tényleg együtt csinálni. Olyan, mint egy kis angyal, és egy kincs, és mindent megérdemel, amit a dallal elért, és annyira izgatottnak és megtisztelőnek érzem, hogy részese lehetek. Nagyon különleges módon működtünk együtt, amit nem felejtek el.

Egyébként a héten Meghan és tesója Ryan podcastjének új részében Kimmel beszélgettek, szinte mindenről: egészen a Németországban töltött idejéről és életétől a Grammy jelölésig.