Megvolt a Teen Wolf – Farkasbőrben film díszbemutatója

Jövőhéten mutatják be a nézőknek is.

Még január 18-án mutatták be a Teen Wolf – Farkasbőrben c. sorozat folytatását, amiről már többször is cikkeztünk, hogy filmformátumban érkezik, illetve arról is, amikor megérkezett az első előzetese.

Annyi biztos, hogy a magyar bemutatóra várni kell, ugyanis hiába mutatják be az Egyesült Államokban január 26-án, itthon még nincs az a streaming szolgáltató, amelyik a forgalmazásért lesz felelős és úgy néz ki, külön Paramount+ idehaza nem is lesz egy jó darabig. Ha minden jól megy és szerencsénk van, a februárban induló SkyShowTime elhozza majd hozzánk is az alkotást, ugyanis ők azt ígérik, a Paramount+ szolgáltató tartalmai is elérhetőek lesznek náluk, pont, mint az összes Universal, DreamWorks, Peacock, Nickelodeon, ShowTime vagy Paramount anyag is – arról, hogy mire számíthatunk, az indulás előtt még beszámolunk majd.

Az egyelőre spekulációk szerint így, itthon is elérhető lesz legálisan és remélhetőleg szinkronosan a film – egyelőre várjunk még a streamer hivatalos bejelentésére vagy megerősítésére, mielőtt beleéljük magunkat.

A szereplők egyébként a premierre vörösszőnyegen vonultak be, például az egyik főszereplő, Tyler Posey megmutatta a kameráknak barátnőjét Phemet is, de láthattuk Holland Rodent, Shelley Henniget és Colton Haynes-t is.

A filmben egy ijesztő gonosztevő üti fel a fejét Beacon Hills városában. A vérfarkasok újra akcióba lendülnek, természetesen a vadászok, bensheek, kitsune-ok és vérprérik társaságában. De csak egy igazi vérfarkas, mint Scott McCall (aki már nem tinédzser) képes új falkatagokat szerezni és újra összehozni a régieket, hogy szembeszálljanak az eddigi legnagyobb és leghalálosabb ellenségükkel.

Tyler Posey például a bemutató utáni interjúkban arról is mesélt, hogy nagyon szeretne még több Teen Wolf filmet készíteni és arra is készen áll, hogy a háttérben is többet munkálkodjon a jövőben.

Meg akarom írni a forgatókönyveiket. Többet szeretnék dolgozni rajtuk. Nagyon fontosak nekem és úgy érzem, hogy én vagyok a legalkalmasabb arra, hogy átadjak mindent. Producerkedni akarok, rendezni akarok, rohadtul meg akarom írni. Sok ötletem van, ha lesz még film, én itt vagyok!

Egyébként, a színész társproducer volt a filmben, szóval már egy lépcsőt sikerült előre lépnie a sorozathoz képest.