Óriási spoilerrel indít a Teen Wolf – Farkasbőrben film első előzetese

Igaz, premier dátumról még nem tudni, de biztosan idén ősszel érkezik a Teen Wolf – Farkasbőrben újraélesztés, a Teen Wolf: A film, melyben közönségkedvenc szereplők térnek majd vissza Beacon Hillsbe.

A napokban tartják San Diegoban a Comic-Con nevezetű rendezvénysorozatot, ahol a kedvenc vérfarkasaink is jelen voltak promótálni az érkező alkotást, válaszolni a legégetőbb kérdésekre, de ami a legfontosabb, hogy bemutattak egy rövidke, majdnem másfél perces előzetest is a kész filmből.

Annyi biztos, hogy a Teen Wolf – Farkasbőrben filmben egy ijesztő gonosztevő üti fel a fejét Beacon Hills városában. A vérfarkasok újra akcióba lendülnek, természetesen a vadászok, bensheek, kitsune-ok és vérprérik társaságában. De csak egy igazi vérfarkas, mint Scott McCall (aki már nem tinédzser) képes új falkatagokat szerezni és újra összehozni a régieket, hogy szembeszálljanak az eddigi legnagyobb és leghalálosabb ellenségükkel.

A legnagyobb csavar pedig az előzetes végén látható, amikoris kiderül, hogy Allison él és virul, sőt az utolsó képkockákból ítélve elég nagy szerepe lesz a filmben. Egyébként más érdekességet is láthatunk, például bemutatkozik Vince Mattis, aki Derek Hale fiát játsza majd el.